PROFESSIONELT HÅNDVÆRK til både privat- og erhvervskunder

Kontakt os

Snedker- & Tømrermester Janus Olesen ApS er en ambitiøs og professionel snedker- og tømrervirksomhed. Vi løser både store og små snedker- og tømreropgaver med afsæt i kundens ønsker og behov.

Vores team af dygtige og kompetente medarbejdere kører i veludstyrede servicevogne og udfører snedker- og tømrerarbejde på kundens adresse eller løser specialopgaver på vores inventarsnedkeri i Glostrup.

Vi påtager os rene tømrer- og snedkeropgaver, men tilbyder også at hjælpe vores kunder med at styre og kontrollere større byggeprojekter med behov for tværfaglig løsning af opgaver. Vi respekterer vores kunders dagligdag gennem værdier som omhyggelighed, kvalitet og ordentlighed.

Snedker- & Tømrermester Janus Olesen er desuden uddannet energivejleder fra Teknologisk Institut. Det betyder, at vi kan rådgive og vejlede inden for energi- og klimavenlige løsninger – især når du skal udskifte eller renovere døre, vinduer og tag.

Vi er medlem af ”Dansk Byggeri” og dermed dækket af ”Byg Garantiordning”, der giver private kunder maksimal sikkerhed ved valg af håndværker.

Snedker- & Tømrermester Janus Olesen er medlem af uddannelsesudvalget på Roskilde Tekniske Skole. Det betyder, at han blandt andet deltager i bedømmelse af skoleopgaver og planlægning af uddannelsesforløb for den næste generation af snedkere.

Endelig sætter vi som medlem af “Københavns Snedkerlaug” en ære i at levere ordentligt og æstetisk håndværk.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hvor du kan finde inspiration og få løbende opdateringer om vores arbejde

Kontakt os følg os på facebook