RENOVERING OG FORNYELSE af din bolig

Kontakt os

Kontakt os hvis du overvejer bygge nyt, bygge om eller bygge til. Vi udfører professionelt snedker- og tømrerarbejde i din private bolig.

Specialfremstillet inventar

Vi kan hjælpe dig med at udnytte dine rum optimalt med unikke og æstetiske indretningsløsninger til forskellige typer af opbevaring. Vi har desuden stor erfaring med design og fremstilling af specialdesignede køkkener og badeværelser, radiatorskjulere og anden finish. Vi lægger vægt på at finde løsninger, der matcher mål, materialer og stil i dit hjem. Alt inventar udføres på vores eget inventarsnedkeri og monteres af vores dygtige ansatte.

Læs mere under Inventarsnedkeri og find eksempler i vores galleri

Energivejledning

Vi kan også hjælpe dig med at spare penge på dit energiforbrug når du skal forny eller vedligeholde din ejendom. Snedker- & Tømrermester Janus Olesen er uddannet energivejleder og giver dig professionelle råd og vejledning om energioptimale løsninger inden for klimaskærme.

Klimaskærme er betegnelsen for byggeløsninger, der tager hensyn til klimaet og ejendommens langsigtede driftsøkonomi i form af energibesparelser. Klimaskærme omfatter facader, vinduer, døre, kviste og tage.

Udvidelse eller ombygning af din bolig

Kontakt os hvis du har planer om at udvide eller forny din bolig med en tilbygning eller ombygning. Det er oftest en kompleks og tidsmæssigt krævende opgave at gennemføre et byggeprojekt indenfor en bestemt tids- og budgetramme. Vi kan hjælpe dig med planlægning, budgettering og professionel styring af byggeprojektet.

Arbejdet udføres i tæt koordination med vores faste samarbejdspartnere indenfor VVS, el, murer og andre fagområder, der oftest er påkrævet ved tilbygninger og ombygninger.

Vi kan naturligvis også arbejde sammen med både dig og andre fagfolk og udelukkende levere snedker- og tømmerarbejdet i projektet.

I planlægnings- og budgetteringsfasen giver vi dig endvidere råd og vejledning i forhold til den mest energioptimale løsning, der kan spare dig for mange penge i de faste driftsomkostninger.

Læs mere under Totalentrepriser.

Som privatkunde giver det dig desuden et økonomisk sikkerhedsnet, at vi som medlem af Dansk Byggeri er dækket af Byg Garantiordning.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hvor du kan finde inspiration og få løbende opdateringer om vores arbejde

Kontakt os følg os på facebook