EN PÅLIDELIG OG PROFESSIONEL PARTNER for din virksomhed

Kontakt os

Kontakt os hvis du har behov for en pålidelig og professionel partner.

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med eksempelvis bygningsvedligeholdelse, udbedring af forsikringsskader, kontorombygninger og totalindretning, der kan effektivisere den daglige drift og skabe bedre arbejdsforhold for virksomhedens ansatte.

Vi har stor erfaring med montering af forskellige typer af systemvægge og -lofter samt indretning af kontormiljø, der kan skabe optimale rammer i din virksomhed.

Det er vores holdning, at håndværk af høj kvalitet skal leveres som aftalt og til tiden. Vi bestræber os samtidig på at være stort set usynlige, når arbejdet udføres, så virksomhedens ansatte kan have en ugenert hverdag.

Vores medarbejdere har høj faglig ekspertise og kører alle i servicevogne, som er udstyret med moderne værktøj og hjælpemidler og dermed fungerer som mobile værksteder. Det betyder, at de fleste opgaver – selv uforudsete – kan løses på stedet, mens opgaver som kræver specielle bygningsdele eller inventar kan løses ved hjælp af vores eget inventarsnedkeri.

Vi lægger vægt på personlig kontakt, fleksibilitet og gode relationer med bygherre og øvrige samarbejdsparter.

Vi tilbyder både fagentrepriser og hovedentrepriser, da vi har stor erfaring med professionel byggestyring og bemanding af tværfaglige projekter, så du får faglig sparring og sparer tid på at koordinere håndværkere.

Læs mere under Totalentrepriser

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hvor du kan finde inspiration og få løbende opdateringer om vores arbejde

Kontakt os følg os på facebook