LØBENDE SERVICE ELLER AKUTTE OPGAVER i din ejendom

Kontakt os

Kontakt os hvis du eksempelvis repræsenterer en ejerforening, andelsboligforening eller et ejendomsselskab, der har behov for en pålidelig snedker- og tømrervirksomhed med eget værksted.

Vi sørger for løbende service i en række faste ejendomme. Med forudgående kendskab til den enkelte ejendom kan vi udføre arbejdet effektivt og lette administrationen for dig.

Vi kan tilbyde stor fleksibilitet og lægger vægt på overholdelse af aftaler, kvalitet og oprydning, når vi udfører arbejdet.

Vores dygtige og velkvalificerede medarbejdere kører alle i veludstyrede servicevogne, der fungerer som mobile værksteder. Dermed kan de fleste opgaver løses på stedet, mens opgaver som kræver specielle bygningsdele eller inventar kan løses ved hjælp af vores eget inventarsnedkeri.

Vi løser store som små opgaver. Det betyder, at vi kan hjælpe med alt fra akut service som udskiftning af en enkelt lås til planlagte vedligeholdelses- og renoveringsopgaver ved eksempelvis ombygninger og lejlighedsmodernisering samt udskiftning af tag, døre og vinduer.

Vi kan desuden hjælpe med udbedring af bygningsskader som vandskader, fugtskader samt skimmel- og svampeskader. Vi har stor erfaring med byggestyring og bemanding af tværfaglige projekter, så du får professionel sparring og sparer tid på at koordinere håndværkere. Læs mere under Totalentrepriser

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hvor du kan finde inspiration og få løbende opdateringer om vores arbejde

Kontakt os følg os på facebook